Kjøkkensjef Marcos Scorza - Foto Emira Holmøy tb.no
Nyhet
Kjøkkensjef Marcos Scorza - Foto: Emira Holmøy tb.no

Marcos Scorza varter opp 31. oktober

02. oktober | Tekst : Vivil Hunding Strømme
Aftenoon Tea ved ankomst og bugnende buffet når faglig program er over? Velkommen til årets viktigste treff for næringsforeningen - Quo Vadis. Det er latin og betyr "Hvor går du" - "Hvor er du på vei"
I år går vi og er på vei til til nyrenoverte Hotel Klubben og kjøkkensjef Marcos Scorza. Scorza er fra Argentina og har tidligere vært på Engø gård på Tjøme og Grand Hotel i Oslo. Under hans ledelse lages mat helt fra bunnen med gode, lokale produkter.

Quo Vadis har i år temaet "Vi og verden", og vi håper du kommer. Mat og drikke er inkludert i prisen 2490, takket være medlemmene våre som i år er samarbeidspartnere. Ses vi torsdag 31.10 klokken 12?

Programmet 

Program og påmelding